Tabăra religioasă la Cetea–Alba

Săptămâna 26-31 august 2019, un grup de copii în număr de 22, care frecventează Școala Duminicală – Catedrala Veche din Arad, însoțiți de Prof. Anca Prodan au participat a activitățile religioase din tabăra Cetea Alba.

A fost o experiență deosebită, copiii s-au apropiat mai mult de Dumnezeu participând la rugăciunile de dimineață și seară organizate de părintele paroh, precum și la slujba din 29 august, sărbătorind Tăierea Capului Sfântului Proroc Ioan Botezătorul.

Monitorii acestei tabere Alexandra, Bianca și Andrei s-au ocupat de acești minunați copii, prin organizarea diferitelor jocuri de cunoaștere, drumeții la Cascada Băile Romane și trasee prin Cheile Cetii. Denumirea populară a fost dată de localnici şi reprezintă o succesiune de patru cascade de mărimi diferite care au format la bază mici lacuri din apa curgătoare. Scobiturile în stâncă, cunoscute şi sub denumirea de marmite, reprezintă o atracţie turistică prea puţin cunoscută.

Grupul de copii mulțumește pentru sprijinul achitării transportului oferit de Consiliul parohial, dimpreună cu părinții slujitori de la Catedrala Veche din Arad, dar mai ales pentru posibilitatea îmbogățirii spirituale în această tabără.

Prof. Anca Prodan